Asiakkaamme suosittelevat!

Kehittääksemme palveluamme keräämme asiakkailtamme palautetta eri palvelukanaviemme kautta.

TUTUSTU ASIAKASKERTOMUKSIIN

”Minulla on kokemusta yhteistyöstä Aurean kanssa kahden asunnon verran. Molemmat asunnot Aurea myi todella nopeasti ( 2pv ja 6 pv). Olimme valmistautuneet useisiin esittelyihin, mutta asunnot menivät ensimmäisellä esittelyllä. Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu, jota olen tykännyt suositella muillekin. Yhteistyö on ollut vaivatonta ja olen pysynyt aina tilanteen tasalla. Minulle on selvää, että kun nykyinen asuntoni tulee aikanaan myyntiin, myyjänä on Aurea Kodit. Näen Aurean ylivoimaisena markkinajohtajana Oulun seudulla ja uskon, että tällaisen palvelun takia tulette vain vahvistamaan asemaanne entisestään. Suosittelen teitä kaikille asunnon myyntiä tai ostoa harkitseville!”

– Mikko Partanen –

”Keväällä 2015 päätimme myydä omakotitalomme Oulussa, ja muuttaa sitten joko rivitaloon tai taloyhtiötyyppiseen paritaloon. Otimme yhteyttä pankkimme suosittelemaan kiinteistövälittäjään, ja teimme toimeksiantosopimuksen. Viiden kuukauden ja lukuisien esittelyjen jälkeen emme saaneet yhtään tarjousta. Otimme yhteyttä Aureaan, ja teimme toimeksiantosopimuksen (kiinteistövälittäjän Marika Kovan kanssa) minkä tuloksena kauppa syntyyi jo kolmen viikon kuluttua. Löysimme myös uuden todella perheellemme sopivat asunnon myös Aurean kautta (kaupan välittäjänä toimi Tuomo Karhumaa).

Olemme erittäin tyytyväisiä Aurean Oulun toimiston ammattitaitoiseen ja asiakaskeskeiseen palveluun, ja suosittelemme lämpimästi yritystä.”

– Tanja ja Raimo Puranen –

”Aurea valikoitui välittäjäksi ostamamme kohteen kautta, mutta olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Yhteistyö sujui todella vaivattomasti ja joustavasti alusta loppuun. Ammattitaitoiset kuvat ja oikea hinnoittelu saivat liikkeelle potentiaalisia ostajaehdokkaita joka näyttökerralle. Henri piti todella hyvin tilanteen tasalla ja pystyin peilaamaan omia ajatuksiani myynnin suhteen luotettavasti joka tilanteessa ammattitaitoisen henkilön kanssa. Aurean palvelu oli kokonaisuudessaan erittäin miellyttävää ja voin lämpimästi suositella myös sinulle.”

– Minna Nurmela –

Olen tyytyväinen valitessani kotini myynnin välittäjäksi Aurea Kodit. Heidän kanssaan asiat sujuivat nopeasti ja hyvin. Kotini näkyvyys mediassa oli kattava, kodistani oli saatu edustavat valokuvat esitteisiin. Jo reilun viikon päästä toimeksiantosopimuksen allekirjoittamisesta kodissani oli ensiesittely, joka oli menestys. Erittäin paljon kiinnostuneita asunnonetsijöitä ja ensiesittely johti kauppoihin jo esittelyä seuraavana päivänä. Mari Kuukasjärven kanssa toimiminen oli erittäin sujuvaa ja vaivatonta. Palvelu kokonaisuudessaan oli asiantuntevaa, ammattitaitoista ja ystävällistä. Muillekin suosittelen asunnon myynnin avuksi Aureaa.

– Mirja Laurila, Pitkänmöljäntie 36 F 20 –

Valitsimme Aurean välittäjäksemme useiden suositusten perusteella. Hetkeäkään ei tarvinnut katua päätöstä. Välittäjä hoiti hommat loppuun asti ammattitaitoisesti. Hiljaisesta ajanjaksosta huolimatta näytöillä kävi useita potentiaalisia ostajaehdokkaita ja tarjouksiakin tuli muutama. Välittäjä piti meidät hyvin ajantasalla. Kaupat saatiin sovittua 2 kk sopimuksen allekirjoittamisesta.

– Tanja Karkkola ja Jani Latvakoski, Jääli –

Aurean palvelu asunnon myynnissä ylitti kaikki odotuksemme! Koko myyntiprosessi eteni todella nopeasti ja oli erittäin asiantuntevaa ja ammattitaitoista. Välittäjä oli aktiivinen ja ahkera ja yhteistyö sujui hyvin. Asuntomme myytiin jo ennen ensiesittelyä! Voidaan ehdottomasti suositella!

– Paula ja Tommi Greus, Murto –

Ostamassa?

Oman kodin löytäminen ottaa aina aikansa. Tutustu rauhassa tarjontaamme ja ota yhteyttä jos jokin kohteistamme herättää kiinnostuksesi.

Tiesitkö, että voit antaa tehtävän myös meille – asuntovälityksen ammattilaisille?

LÖYDÄ UUSI KOTISI TÄÄLTÄ