Oletko myymässä asuntoa – meillä kauppa käy!

Erittäin hyvän myyntituloksemme ytimessä ovat erinomainen palvelukonsepti ja työnsä sitoutuneet ihmiset.

Tarjoamme asiakkaillemme  myös ainutlaatuisen palvelutakuun: laskemme välityspalkkiotamme 25 %, jos kohdettasi ei ole myyty tai kauppaa sovittu sitovasti kahdessa kuukaudessa myyntisopimuksesta.

1. Arviointi

Haluatko realistisen ja ajantasaisen hinta-arvion kodistasi? Me annamme sen mielellämme. Arviointikäynti ja arviointi on sinulle aina maksuton, eikä sinun tarvitse valmistautua siihen erikseen. Myyntiaikamme on 51 % nopeampi kuin alalla keskimäärin. Teimme viime vuonna joka päivä kahdet kaupat. Se tarkoittaa yhteensä 662 myytyä asuntoa.

OTA YHTEYTTÄ  | VÄLITYSPALKKIOT

 

2. Myyntisopimus

Räätälöimme myyntisopimuksen aina erikseen kunkin asiakkaamme kanssa. Näin varmistamme, että sopimus rakentuu asiakkaan tarpeista käsin. Tarjoamme asiakkaillemme myös ainutlaatuisen palvelutakuun: laskemme välityspalkkiotamme 25 %, jos kohdettasi ei ole myyty tai kauppaa sovittu sitovasti kahdessa kuukaudessa myyntisopimuksesta.

 

3. Sisustussuunnittelijan ennakkokäynti

Yhteinen katse kotiisi – näin me kuvaamme sisustussuunnittelijan ennakkokäyntiä kotonasi. Se on kodin vahvuuksien esille nostamista, valmistautumista kodin kuvaamiseen ja markkinointiin ja se kuuluu palveluumme aina automaattisesti. Sisustussuunnittelijamme ovat Aurean omaa väkeä, työhönsä sitoutuneita ja kokeneita sisustamisen ammattilaisia.

 

4. Stailaus

Ennakkokäynnin perusteella sisustussuunnittelijamme stailaa kodin valokuvauksen yhteydessä. Stailaus tukee myyntiprosessia ja on aina osa palveluamme. Saamme stailauksesta paljon positiivista palautetta, erityisesti siitä, että kunnioitamme koteja ja tuomme esille niiden oman persoonallisen hengen.

 

5. Valokuvaus ja 3D-virtuaaliesittely

Otamme kodistasi laadukkaat valokuvat, jotka tuovat esille sen parhaat puolet. Lisäksi teemme kodistasi huippuluokan 3D-virtuaaliesittelyn, joka täydentää digikanavissa valokuvia upeasti. 3D-virtuaaliesittelyn avulla asuntoa etsivä voi kierrellä kotonasi huoneesta toiseen vaikkapa sohvaltaan. Tutustu myynnissä olevien kohteiden virtuaaliesittelyihin. Myös kuvaajamme ovat Aurean omaa väkeä.

 

6. Markkinointi

Meillä saat kodillesi laajimman mahdollisen näkyvyyden. Esittelemme kohteet alueen tärkeimmissä printtimedioissa ja useissa digitaalisissa kanavissa: Etuovessa, Oikotiessä ja omilla sivuillamme. Panostamme kotien esittelyyn mm. kattavilla esittelysisällöillä ja 3D-virtuaaliesittelyillä. Siellä, missä kotisi on esillä kauttamme, kokonaisuus on virheetön, eheä ja visuaalisesti mielenkiintoinen.

 

7. Esittelyt

Esittelemme koteja usein ja aktiivisesti. Potentiaalisilla ostajilla on mahdollisuus tavata meidät ja saada vastaukset kysymyksiinsä. Keräämme myös esittelyissä kävijöiltä tietoja ja toiveita. Näin meillä on ”takataskussa” valmiiksi tietoa siitä, kuka voisi olla kiinnostunut juuri sinun kodistasi. Pidämme sinut ajan tasalla esittelyiden sujumisesta ja muista kotisi myyntiä koskevista asioista.

 

8. Tarjousneuvottelut ja kaupanteko

Kun kiinteistönvälittäjämme hoitaa tarjousneuvottelun, kauppajärjestelyt ja kaupanteon, voit luottaa siihen, että koko kaupantekoprosessi hoituu lain mukaan oikein ja Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n määrittelemää hyvää välitystapaa noudattaen.

 

9. Palaute

Meillä on käytössä digitaalinen asiakaspalautejärjestelmä, helppo ja nopea tapa antaa palautetta onnistumisestamme. Keräämme palautteen asunnon kauttamme myynneiltä ja ostaneilta. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, sillä tavoitteenamme on aina pyrkiä vielä parempaan.

Maksuton arviointi, kiitos

Haluatko realistisen ja ajantasaisen hinta-arvion kodistasi? Täytä lomake, niin olemme yhteydessä kanssasi. Arviointi ja arviointikäynti on maksuton.

Tähdellä (*) -merkityt kentät ovat pakollisia.

Asunnon tiedot

Yhteystietosi